Horizon

€ 249500,-

Vrije kavel voor nieuw chalet vlakbij de Zeeuwse kust, Scharendijke

Camping de Strandloper heeft het recept voor een goede vakantie! Mooie camping, leuke speeltuinen en het strand op loopafstand. De camping is gelegen aan de voet van de Brouwersdam, waardoor dit een heerlijke plek is voor watersporters. Binnen 10 minuten wandelen ben je op het Noordzeestrand of aan het Grevelingenmeer. Hoe fijn is het om hier je eigen stek te hebben, zodat je heel het jaar kan genieten van al het moois wat Schouwen-Duiveland te bieden heeft! 

Kavel L14 is vrijgekomen voor een prachtig chalet van leverancier Zeeuwse Chalets. Om de superstek te realiseren moet er nog wat werk verzet worden, onder andere het plaatsen en aansluiten van het chalet en de tuinaanleg met bijpassende berging. De verkoopprijs is gebaseerd op een sleutelklaar vakantieadres. Het chalet is van alle luxe voorzien, denk hierbij aan een apart toilet, ruime badkamer en een vaatwasser en combimagnetron in de keuken. De kleuren en materialen van het interieur zijn op elkaar afgestemd, er is gekozen voor een licht en neutraal kleurenpalet dat past bij iedere woonstijl. 

Val je voor de charmes van Zeeland en wil je graag de sfeer proeven? Dan is dit je kans. Aarzel niet en maak een afspraak, we laten je graag de mogelijkheden zien. De foto's zijn een voorbeeld en gebruikt ter inspiratie. De kleuren op de foto’s (in het chalet) wijken iets af, het chalet krijgt de kleuren volgens het kleurenpalet. 

Alle kenmerken

Merk-type:               Chalet Wanders Zeeloper
Buitenbekleding:       Hout
Isolatie:                    Dubbelglas
Afmetingen:              12.50 x 4.25 meter
Bouwjaar:                 2024
Indruk van object:     Uitstekend
Indeling:                   Standaard
Badkamers:               1
Apart toilet:               Ja
Bergzolder:               Nee
Verwarming:             Centrale verwarming
Inclusief inventaris:   Nee
Kavel:                       L14
Oppervlakte kavel ±:  195 m²
Huurindicatie kavel:    € 6.057
Gasvoorziening:         Gasleiding
Televisieontvangst:     Kabel
Internet beschikbaar: Ja
Indruk van tuin:         Uitstekend
Slaapkamers:             2
Hond toegestaan:       Hond toegestaan
Huur of koop:             Huurkavel

Jaarhuur & Info

Camping de Strandloper is het hele jaar geopend. Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (kerst, oud en nieuwjaar en voorjaarsvakantie). Honden zijn welkom op het park en commerciële verhuur is in overleg toegestaan. De jaarhuur bedraagt € 6.057,--. Dit is inclusief toeristenbelasting, milieukosten, CAI module, internet en een parkeerplaats. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra.

Voor meer informatie: