Op vakantie in 2023

Kijkt u al uit naar de vakantie in 2023? Begrijpelijk. Want er is niets lekkerder dan uitkijken naar een heerlijke vakantie! De zee is altijd in de buurt, er is heel veel natuur te vinden en op onze camping in Zeeland is altijd wat leuks te beleven. En dat betekent dat u hoe dan ook een onvergetelijke vakantie gaat beleven.

vakantie 2023 in Zeeland

Uw vakantie in 2023

Laten we eerste eens kijken wat er op Camping De Strandloper te doen is tijdens uw vakantie in 2023, want dat is nogal wat. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld heerlijk spelen in de speeltuinen op de camping. Wipwappen op een zeemeeuw, flitstend over de kabelbaan vliegen of met een noodgang van de glijbaan roetsjen. De kinderen hebben genoeg speeltoestellen om heel veel speelplezier te beleven. 

Sporten op vakantie

Ook is er een mooi multifunctioneel sportveld op de camping aanwezig. Met voetbalgoaltjes, baskets voor basketbal maar ook de mogelijkheid een potje hockey te spelen is er voor elk wat wils op de camping. O ja, de tafelvoetballer en tafeltenniser komt ook aan zijn trekken. Met twee mooie tafels kan er uren gevoetbald en getennist worden.

Animatie en recreatie

In het hoogseizoen wordt er een leuk animatieprogramma opgesteld door ons professionele animatieteam. De leukste activiteiten worden, ook tijdens uw vakantie in 2023, georganiseerd voor jong en oud. Lekker spelen, theater maken, schminken en knutselen: alles wordt uit de kast gehaald om een onvergetelijke tijd te beleven. En dit is natuurlijk dé plek om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten. 

Blijf fit tijdens uw vakantie 

Lekker fit blijven, op onze camping bij Renesse zijn alle ingrediënten aanwezig, om ook tijdens je vakantie te sporten! Naast dat je je kan uitleven op het multifunctioneel sportveld, beschikt Camping de Strandloper ook over een aantal fitnesstoestellen. Je kunt dus lekker fit blijven! Daarnaast zijn er ook veel mogelijkheden in de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan kitesurfen, hardlopen en fietsen.  

Nog veel meer te doen

Natuurlijk is er buiten de speeltuinen, het sportveld en de animatie nog veel meer te beleven op onze camping in Zeeland. Van een leuke dierenweide tot heerlijk eten en drinken. Nieuwsgierig wat er allemaal te doen is? Bekijk hier alle voorzieningen.

In de omgeving

Ook is er rondom onze camping heel veel leuks te beleven. Zeker op watergebied kunt u een heleboel kanten op in Zeeland. Zo ligt onze camping aan het Grevelingenmeer. Op net 10 minuten lopen vanaf de camping kunt u hier heerlijk zwemmen en kan er lekker op het strand gespeeld worden.  Ook de watersporter kan heerlijk genieten tijdens een vakantie in Zeeland. Met zoveel water om u heen is dat natuurlijk ook niet zo verwonderlijk. U kunt lekker surfen, duiken, zeilen en noem het maar op. En bent u meer van de rustgevende watersporten, gooi dan lekker een hengeltje uit.

Ontdek de omgeving 

Activiteiten buiten het water

Vanaf onze camping bij Renesse bent u voor u het weet op het strand. Maar er is meer dan alleen strand in deze mooie provincie. Zo zijn er verschillende steden en dorpen die u absoluut moet bezoeken tijdens uw vakantie in Zeeland. Want een vakantie in Zeeland zonder bijvoorbeeld Middelburg te bezoeken: is dat eigenlijk mogelijk? Middelburg heeft een hele rijke geschiedenis, die u meteen al ziet aan de oude huizen. Hetzelfde geldt voor Vlissingen. In Vlissingen wilt u ook de boulevard bezoeken. Reserveer en restaurantje en kijk tijdens het eten uit over de Noordzee. Een uitzicht om nooit te vergeten.

Cultuur in Zeeland

Komt u naar Zeeland voor de cultuur, dan zijn er een paar plekken die u zeker niet wilt missen. Zo wilt u absoluut een ritje in de Stoomtrein van Goes naar Borsele maken. Deze ouderwetse trein maakt een rondje dwars door het landschap van Zuid-Beverland. Onderweg ziet u de prachtige Zeeuwse natuur. Wat u ook niet wilt missen zijn de verschillende musea die Schouwen-Duiveland kent. Deze vertellen de verhalen van het vroegere Zeeland. Maak er een culturele vakantie van op onze camping bij Renesse.

Bezoek Zeeland 

Reserveer uw vakantie voor 2023

Genoeg reden om uw vakantie in 2023 in Zeeland door te brengen. Kies daarom nu één van onze luxe huuraccommodaties of ruime kampeerplaatsen uit en kom genieten. Wij hebben een heel ruim aanbod aan huuraccommodaties, dus er zit zeker iets voor u bij op onze camping in Zeeland.

vakantie in 2023 op Camping de Strandloper

Komt u met 4 of 6 personen naar onze camping bij Renesse?

Onze accommodaties zijn geschikt voor 4- tot 6 personen. Dat betekent dat u met maximaal 6 personen kunt komen genieten van uw vakantie in 2023. Kiest u bijvoorbeeld voor het Zeeuws Strandhuisje, dan kiest u voor een sfeervol en moderne accommodatie. Gaat u liever voor nostalgie? Kies dan voor het 4-persoons Chalet M38. Benieuwd naar alle accommodaties? Bekijk ze hier.

Kom lekker kamperen

Bent u een liefhebber van kamperen? Ook dan kunt u komen genieten op onze camping bij Renesse. U heeft de keuze uit twee types kampeerplaats en een camperplaats. Dus hoe u ook wilt komen kamperen, het kan op onze camping.

Reserveer uw vakantie voor 2023