Steden & dorpen

Scharendijke

Scharendijke ligt op loopafstand van de camping. Het dorp heeft een gezellige dorpskern met diverse restaurantjes, cafés, terrasjes en een supermarkt. Ziet u uzelf al heerlijk zitten op het terras tijdens een mooie zomeravond? Neem ook zeker even een kijkje bij de jachthaven.

Renesse

Het bruisende Renesse ligt op slechts 4 km afstand van de camping. Renesse is niet zonder reden een geliefde bestemming voor velen. U vindt hier onder andere leuke winkels, restaurants, terrassen, bars en discotheken. Bestel in Renesse ook zeker een kopje koffie of thee met een heerlijke Zeeuwse bolus.

Zierikzee

Zierikzee is een gezellig historisch stadje dat tevens de hoofdstad van Schouwen-Duiveland is. Beklim de Sint Lievens Monstertoren, bewonder de middeleeuwse havenpoort en loop vervolgens door naar de pittoreske stadshaven. Er valt genoeg te zien in Zierikzee!

Middelburg

Op 38 km afstand van de camping ligt Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. De stad heeft een rijke geschiedenis die nog steeds duidelijk zichtbaar is in het huidige straatbeeld. Zo bevinden ruim 1.100 rijksmonumenten zich in de binnenstad. Proef het eigen karakter van de stad zelf tijdens uw bezoek.

Vlissingen

Vlissingen wordt onafscheidelijk genoemd met de boulevard. De havenstad beschikt namelijk over de langste zeeboulevard van Nederland. Vanaf de restaurants en terrassen op de boulevard heeft u in de zomer en winter een schitterend uitzicht op de voorbij varende zeeschepen.

Overzicht