Noordzeestrand

Wij kunnen er ook niet genoeg van krijgen dat we op een prachtige locatie aan het Noordzeestrand zitten! Met een wandeling van tien minuten staat u al met de voeten in het water. Na de duinkruising komt u op het brede zandstrand van de kust. Hier is voor iedereen voldoende ruimte. Geniet van het lezen van een boek, het vliegeren, het bouwen van zandkastelen, zwemmen of gewoon relaxen en werken aan een gezond kleurtje. De kust is een waar paradijs voor iedereen!

Strandpaviljoens nabij onze camping in Scharendijke

Natuurlijk kunt u het hele jaar door genieten van de vele strandpaviljoens en terrassen. Bestel een lekker hapje en drankje met uitzicht op zee. Geniet van culinaire hoogstandjes, zoals mosselen of gewoon een ijsje. U wordt zich pas bewust van de tijd als u de zon onder de zee ziet zakken.

Zeehonden spotten in Zeeland

Wilt u zeehonden spotten? Dan bent u aan het juiste adres. Twee uur voor en twee uur na eb ziet u meestal zeehonden op de zandbanken voor de kust en anders de hele dag aan het spui aan de Noordzeekant van de Brouwersdam.

Tipje

De zandstranden van het eiland Schouwen-Duiveland zijn het hele jaar door toegankelijk. Breng dus zeker een bezoekje aan het strand tijdens de wintermaanden! Even uitwaaien, samen op zoek gaan naar schelpen of je hoofd leegmaken met een goed boek op het strand. Ga er echt even tussenuit wanneer je kiest voor onze camping in Scharendijke!

Overzicht