Met de kinderen

Ga een leuk dagje weg met het hele gezin! In Zeeland hoeft u zich geen moment te vervelen, er is op alle vlakken namelijk genoeg te beleven.

Deltapark Neeltje Jans

Neeltje Jans is een superleuk én leerzaam uitje voor het hele gezin. Leer alles over de deltawerken, ervaar de allesverwoestende kracht van water tijdens een indrukwekkende 4D animatie, bekijk een zeehondenshow of loop door het grootste zoutwateraquarium van Zeeland.

Het Arsenaal

Van het bovendek tot in het donkere ruim, is in dit zeeroversnest aan het Vlissingse waterfront voor jong en oud van alles te beleven. Het Arsenaal laat zien hoe het er in de tijd van de piraten aan toe ging. Doe mee met de piratentest en ga op avontuur als piraat!

Klimbos Zeeuwse Helden

Op slechts 100 meter van het Noordzeestrand ligt het uitdagende Klimbos Zeeuwse Helden. Hier treft u hoog in de bomen onder andere tokkelbanen, touwladders en andere avontuurlijke hindernissen. Jong en oud beleven hier een leuk en actief dagje uit.

Miniatuur Walcheren

Iedereen is bekend met Madurodam, maar heeft u ook al eens van Miniatuur Walcheren gehoord? Minatuur Walcheren ligt in het stadscentrum van Middelburg. Het miniatuurpark heeft de exacte contouren van Walcheren en is op een schaal van 1 op 20 nagebouwd. Bekijk Walcheren in één dag!

Kano varen dichtbij onze camping in Zeeland

Het Grevelingenmeer leent zich perfect voor het maken van een rustige of spannende kanotocht. Kies de route die bij u past en geniet van het prachtige uitzicht over het water bij onze camping in Scharendijke. Tip: U kunt kano's huren bij Zeeland Buitenland.

Overzicht