De natuur in

Het eiland Schouwen-Duiveland beschikt over 1.100 hectare bos- en duingebied, met een rijke flora en fauna. Dat maakt het Zeeuwse eiland zeer geschikt voor mooie wandel- en fietstochten.

Wandelroutes

Vanzelfsprekend zijn de lange brede zandstranden zeer uitnodigend voor wandelaars. Geniet van de prachtige uitzichten en het golvende duinlandschap. Ook in het bosgebied van Westerschouwen is het prachtig wandelen. Staatsbosbeheer organiseert het gehele jaar diverse excursies door unieke natuurgebieden op Schouwen-Duiveland. 

Fietsroutes

Op Schouwen-Duivenland geniet u van veel afwisseling en prachtige vergezichten. Bekijk hieronder onze favoriete fietsroutes:

Mountainbikeroutes

De mountainbikeroute bij Boswachterij Westerschouwen is een waar genot voor ervaren mountainbikers. Het parcours bevat enig klimwerk, steile afdalingen en technische elementen.

Fietsverhuur

Fietsverhuur Zeeland biedt een unieke bezorgservice. Of u nu op zoek bent naar een damesfiets, herenfiets, kinderfiets, elektrische fiets, elektrische bakfiets, fatbike, mountainbike of tandem... Bij Fietsverhuur Zeeland bent u aan het juiste adres! Reserveer online een fiets, dan worden de fietsen op Camping de Strandloper gebracht en opgehaald. Op de vertrekdag kunt u de fietsen gewoon bij de receptie achterlaten. Dat noemen wij pas service!


Bonustip! Het is een echte aanrader om een fiets- wandel- of skeelertocht te maken over de Brouwersdam. Het verhoogde fietspad biedt een prachtig uitzicht over aan de ene kant de Noordzee en aan de andere kant het Grevelingenmeer. 

Overzicht