Camping Zeeland

Op zoek naar een leuke camping om dat vakantiegevoel mee te maken? U hoeft niet verder te zoeken! Camping de Strandloper bevindt zich op een unieke locatie bij de Brouwersdam in Zeeland. Neem uw eigen tent mee, huur een luxe accommodatie, of kom langs met uw eigen camper. Er is plek voor iedereen en met de uitstekende voorzieningen en prachtige omgeving zult u zich geen moment vervelen! 

Kamperen op onze camping in Zeeland

Overnachten op Camping de Strandloper kan op vele manieren, maar om het echte kampeergevoel te ervaren zijn onze kampeerplaatsen een perfecte optie. Onze plaatsen om te kamperen zijn met 120 m2 ruim opgezet en voorzien van 10 Ampère elektra, Kabel TV/DTV aansluiting, riolering en een watertappunt. En dat allemaal aan de kust van het prachtige Schouwen-Duiveland! 

Heeft u liever iets meer luxe? Kies dan voor een comfortplaats, waar u naast 16 Ampère elktra, een watertappunt, riolering en kabel TV/DTV aansluiting ook geniet van privé sanitair! U krijgt beschikking over een eigen unit met douche, toilet en wastafel met spiegel. Wie zei dat kamperen primitief was?

Voor de vakantiegangers die met de camper op vakantie gaan, is er ook een speciale camperplaats. Deze zijn verhard zodat uw camper stevig staat en bevinden zich vooraan op de camping. Zo kunt u eenvoudig snel in en uit rijden indien u de omgeving wilt verkennen!

Kom kamperen in Zeeland en boek een kampeerplaats op onze gezellige camping in Scharendijke!

Boek een kampeerplaats!

Liever iets huren?

Op Camping de Strandloper bevinden zich vele accommodaties waar u prima kunt vertoeven. Geniet van het zonnetje op uw eigen buitenterras met een luxe chalet of kies voor een verblijf in een Zeeuws Strandhuisje. Een genot om te verblijven in deze sfeervolle en moderne accommodatie!

Accommodatie huren

Kamperen met kinderen

Camping de Strandloper is een echte kindercamping. Naast alle uitstekende voorzieningen zoals het sanitairgebouw met een wasserette, gratis wifi en fitnesstoestellen beschikken wij ook over speciale voorzieningen voor kinderen. 

Op onze camping zijn meerdere grote speeltuinen waar alle kinderen kunnen spelen. We hebben veel leuke glijbanen en een toffe kabelbaan waar jong en oud vanaf kan zoeven. Daarnaast hebben wij een dierenweide met paarden, ezels, geitjes en schapen. Ze zijn erg nieuwsgierig dus kom vooral even gedag zeggen bij het hek. Voor de sportievelingen hebben wij een multifunctioneel sportveld. Zin in een potje voetbal, hockey of basketbal? Het is hier allemaal mogelijk!

Camping Zeeland

Geniet van uitstekende voorzieningen

Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen op Camping de Strandloper. Blijf gezond met een work-out op de fitnesstoestellen, ontmoet de dieren in de dierenweide, klimmen en klauteren in de speeltuin, of een potje voetbal op het multifunctionele sportveld. Heeft u al een planning gemaakt?

Er is zoveel te beleven!

De camping is natuurlijk al ontzettend gezellig, maar de omgeving is zeker waard om te ontdekken. Vanzelfsprekend zijn de lange brede zandstranden van Scharendijke zeer uitnodigend voor wandelaars. Geniet van de prachtige uitzichten en het golvende duinlandschap. Ook in het bosgebied van Westerschouwen is het prachtig wandelen en fietsen.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd heerlijk uitwaaien op het Noordzeeestrand of watersporten op het Grevelingenmeer. Authentieke steden en dorpen in Zeeland ontdekken zoals Renesse, Middelburg en Vlissingen is ook altijd leuk. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Boek nu

Camping met animatie

In het hoogseizoen is er iedere dag een enthousiast recreatieteam op onze camping aanwezig. Zij organiseren de leukste evenementen en activiteiten. Er worden activiteiten georganiseerd voor de allerkleinsten, maar ook voor tieners. Kinderen van alle leeftijden kunnen meedoen. Niemand wordt bij ons uitgesloten want dat vinden wij erg belangrijk op onze leuke kindvriendelijke camping.

Het Strandloper Animatieprogramma voor de zomer van 2022 is erg divers. Er worden sport en spel activiteiten georganiseerd, maar er wordt ook aan theater gedaan en er zijn natuurlijk altijd leuke knutselactiviteiten zoals tekenen. Ook worden er overdag en in de avond kinderdisco's georganiseerd, dus kom lekker meedansen!