Camping Zeeland

Op zoek naar een leuke camping om dat vakantiegevoel mee te maken? U hoeft niet verder te zoeken! Camping de Strandloper bevindt zich op een unieke locatie bij de Brouwersdam in Zeeland. Neem uw eigen tent mee, huur een luxe accommodatie, of kom langs met uw eigen camper. Er is plek voor iedereen en met de uitstekende voorzieningen en prachtige omgeving zult u zich geen moment vervelen! 

Kamperen op onze camping in Zeeland

Overnachten op Camping de Strandloper kan op vele manieren, maar om het echte kampeergevoel te ervaren zijn onze kampeerplaatsen een perfecte optie. Onze basisplaatsen zijn met 120 m2 ruim opgezet en voorzien van 10 Ampère elektra, Kabel TV/DTV aansluiting, riolering en een watertappunt. En dat allemaal aan de kust van het prachtige Schouwen-Duiveland! 

Heeft u liever iets meer luxe? Kies dan voor een comfortplaats, waar u naast 16 Ampère elktra, een watertappunt, riolering en kabel TV/DTV aansluiting ook geniet van privé sanitair! U krijgt beschikking over een eigen unit met douche, toilet en wastafel met spiegel. Wie zei dat kamperen primitief was?

Voor de vakantiegangers die met de camper op vakantie gaan, zijn er onze speciale camperplaatsen. Deze zijn verhard zodat uw camper stevig staat en bevinden zich vooraan op de camping. Zo kunt u eenvoudig snel in en uit rijden indien u de omgeving wilt verkennen!

Boek een kampeerplaats!

Liever iets huren?

Op Camping de Strandloper bevinden zich vele accommodaties waar u prima kunt vertoeven. Geniet van het zonnetje op uw eigen buitenterras met een luxe chalet of kies voor een verblijf in een Zeeuws Strandhuisje. Een genot om te verblijven in deze sfeervolle en moderne accommodatie!

Accommodatie huren

Camping Zeeland

Geniet van uitstekende voorzieningen

Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen op Camping de Strandloper. Blijf gezond met een work-out op de fitnesstoestellen, ontmoet de dieren in de dierenweide, klimmen en klauteren in de speeltuin, of een potje voetbal op het multifunctionele sportveld. Heeft u al een planning gemaakt?

Er is zoveel te beleven!

De camping is natuurlijk al ontzettend gezellig, maar de omgeving is het zeker waard om te ontdekken. Met een camping op Schouwen Duiveland is het heerlijk uitwaaien op het Noordzeestrand, watersporten op het Grevelingenmeer, ontdek de bruisende Brouwersdam, of ontdek de authentieke steden en dorpen in Zeeland. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Boek nu