Camping Renesse

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar de regio van Renesse? Camping De Strandloper ligt op een prachtige locatie, niet ver van de bekende badplaats! De perfecte uitvalsbasis om rustig bij te komen van het drukke doordeweekse leven. Binnen 5 minuten ben je op het strand en binnen een kwartiertje bij de bekende Brouwersdam. Onze camping is niet voor niets populair bij watersporters en families!

Kamperen bij De Strandloper

Bij Camping De Strandloper kunt u op diverse manieren genieten van uw vakantie. Allereerst bieden wij verschillende soorten kampeerplaatsen. Neem bijvoorbeeld de basisplaats. Deze plaatsen zijn met +/- 120 m2 ruim opgezet en beschikken over elektra, kabel TV, een watertappunt en riolering. Wilt u meer luxe? Kies dan voor een comfortplaats waar u beschikt over privésanitair! Daarnaast hebben we ook nog camperplaatsen. Dit zijn plaatsen op gras met een verharde ondergrond, zodat u met de camper optimaal kunt genieten van de vakantie!

Inrichting accommodatie camping Renesse

Ontdek al onze campingvoorzieningen!

Bij Camping De Strandloper kunt u gebruikmaken van vele voorzieningen. Voor de kinderen is er bijvoorbeeld een speeltuin en speelveld. Hiermee kunnen de kinderen zichzelf al enorm vermaken. Daarnaast is er in het hoogseizoen ook een recreatieteam. Zij weten keer op keer de kinderen enthousiast te maken om mee te doen met allerlei leuke, gezellige activiteiten! Verder zijn er natuurlijk ook de algemene voorzieningen zoals een sanitairgebouw en wasserette, fitnesstoestellen en gratis wifi! 

Naast al deze geweldige voorzieningen, kunt u ook naar het gezellige centrum van Scharendijke lopen voor verse gebakken broodjes in de ochtend, leuke kroegjes en levendige terrassen.

Duinen op Schouwen-Duiveland

Ga op avontuur in de omgeving

Het is zeker aan te raden om tijdens uw verblijf een dagje eropuit te gaan. In de omgeving is namelijk ontzettend veel te zien en doen. Op nog geen 5 minuten ligt het Grevelingenmeer en op ongeveer 4 kilometer vind u het Noordzeestrand bij Renesse. Met een lengte van ruim 17 kilometer is er ruimte genoeg voor iedereen. U vind hier strandwandelaars, families op het strand, maar ook watersporters! Camping De Strandloper is gelegen op het eiland Schouwen-Duiveland. Omringd door veel water, is op het land ruim 1100 hectare aan bossen en duinen te vinden! Ideaal om een stukje te wandelen, of een lange fietstocht langs de kust en door het weidse landschap! 

Bekijk het diverse aanbod op de camping in Renesse!

Bij Camping De Strandloper bent u verzekerd van een prettig verblijf. Het enige wat nog rest is uw keuze voor de accommodatie! Zoals al eerder genoemd, hebben wij 3 soorten kampeerplaatsen: De Basisplaats, Comfortplaats en Camperplaats. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een accommodatie te huren. Wat dacht u van een gezellig chalet, mooie stacaravan of prachtig Zeeuws strandhuisje? Wacht niet langer en boek uw vakantie!

Zoek en boek